Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.2g0g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)43g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5g45kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g169kcal3.2g14g10.6g4.6g
Valittu annoskoko156g85kcal1.6g7g5.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g42kcal0.8g3.5g2.7g1.2g
Arvot/100g100g54kcal1g4.5g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174