Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai29g107kcal1.4g9.2g7.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha36g60kcal6.9g0g3.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1g8.6kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g29g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%7.2g20kcal2.1g0.2g1.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g425kcal21.8g24.6g26.6g3.4g
Valittu annoskoko156g213kcal10.9g12.3g13.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal5.5g6.2g6.7g0.9g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249