ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu12g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi46g63kcal9.5g0g2.8g0g
Amerikan pekoni 1viipale10g32kcal1.2g0g3g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g8.7g0.9kcal0.2g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Voi 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g46g28kcal0.7g6g0g0.4g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g15g21kcal0.5g4.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g320kcal24.8g26.2g12.6g1.6g
Valittu annoskoko156g160kcal12.4g13.1g6.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal6.2g6.6g3.2g0.4g
Arvot/100g100g102kcal7.9g8.4g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399