Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 54g41kcal8.7g0g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g51g61kcal1.7g1.9g5.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)37g92kcal3.4g16.4g0.6g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g397kcal28g38g12.8g7.8g
Valittu annoskoko156g198kcal14g19g6.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal7g9.5g3.2g2g
Arvot/100g100g127kcal9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858