Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g28g99kcal3.7g17.9g0.9g2.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 40g76kcal8g0.1g4.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti5g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)6.5g8.1kcal0.2g0.2g0.6g0g
Tomaattimurska 40g12kcal0.2g2.1g0.1g0.8g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g450kcal25g43.4g17.8g7.4g
Valittu annoskoko156g225kcal12.5g21.7g8.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal6.3g10.9g4.5g1.9g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124