Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g40g54kcal6.8g0.2g2.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g17g59kcal1.2g13.4g0.1g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow16g13kcal0.7g2.1g0.1g0.5g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g16g54kcal0.3g0.5g5.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.8g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g423kcal18.4g34g23.8g1.2g
Valittu annoskoko156g212kcal9.2g17g11.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal4.6g8.5g6g0.3g
Arvot/100g100g135kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524