Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g30g103kcal0.6g0.9g10.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.7g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g18g69kcal5.2g0g5.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 30g19kcal0.9g1.4g1.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.4g0.2kcal0g0g0g2.1g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g2.4g0kcal0g0g0g2.4g
Riisijauho / -hiutale 17g60kcal1.3g13.2g0.1g0.2g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g5.1g3.8kcal0.3g0.6g0g3.6g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g14g16kcal2.4g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g748kcal22.6g38.8g54.8g17.2g
Valittu annoskoko156g374kcal11.3g19.4g27.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna78g187kcal5.7g9.7g13.7g4.3g
Arvot/100g100g239kcal7.2g12.4g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656