Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 17g21kcal3.4g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g16g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.8g1.1kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g8.3g1.4kcal0g0.2g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.2g2g1.5g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g8.7g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g1.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss4.2g13kcal1g0g1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras10g36kcal1.4g7.3g0.2g0.3g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g283kcal17g28g11g1.6g
Valittu annoskoko156g142kcal8.5g14g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal4.3g7g2.8g0.4g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155