ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g149g305kcal26.7g0g22.3g0g
Fariinisokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.3g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g666kcal53.4g14g44.6g0g
Valittu annoskoko156g333kcal26.7g7g22.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g167kcal13.4g3.5g11.2g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307