Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Kesäkurpitsa46g7.8kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g171kcal13g10.8g8.4g3.8g
Valittu annoskoko156g86kcal6.5g5.4g4.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal3.3g2.7g2.1g1g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515