Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g35g59kcal6.9g0g3.5g0g
Kesäkurpitsa61g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 17g48kcal0.3g0.5g4.8g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g8.6g26kcal2.2g0.2g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g304kcal19.6g6.8g21.8g1.8g
Valittu annoskoko156g152kcal9.8g3.4g10.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g76kcal4.9g1.7g5.5g0.5g
Arvot/100g100g97kcal6.3g2.2g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186