Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g118g112kcal9.4g16.5g0.8g9.4g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g455kcal20g39g24.6g19.6g
Valittu annoskoko156g228kcal10g19.5g12.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal5g9.8g6.2g4.9g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678