Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala54g137kcal5g24.7g0.9g5.4g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio25g71kcal8.3g0g4.2g0g
Tonnikala vedessä 37g39kcal8.3g0g0.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki27g21kcal3.4g0.5g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g573kcal53.2g50.4g15g10.8g
Valittu annoskoko156g287kcal26.6g25.2g7.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna78g143kcal13.3g12.6g3.8g2.7g
Arvot/100g100g183kcal17g16.1g4.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375