Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g28g37kcal0.9g0.5g3.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g63kcal7.2g0g3.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras11g40kcal1.5g7.9g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g326kcal21.8g24.8g15.4g2g
Valittu annoskoko156g163kcal10.9g12.4g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal5.5g6.2g3.9g0.5g
Arvot/100g100g104kcal7g7.9g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265