Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima7.3g29kcal2.1g0g2.2g0g
Katkarapu 49g33kcal7.1g0g0.5g0g
Tomaattimurska 61g18kcal0.3g3.2g0.1g1.2g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g31g76kcal3.1g13.1g1.1g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g334kcal25.4g34.6g9g6.8g
Valittu annoskoko156g167kcal12.7g17.3g4.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal6.4g8.7g2.3g1.7g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471