Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)104g750kcal0.1g0.1g83.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 30g85kcal4.6g0.1g7.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)22g4.5kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1679kcal9.4g3.4g181.4g0g
Valittu annoskoko156g839kcal4.7g1.7g90.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g420kcal2.4g0.9g45.4g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1.1g58g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435