Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa20g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna (vanha, kuorittu)40g33kcal0.7g7.1g0g0.4g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Heinz ketsuppi5g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g292kcal16.8g23.8g13.8g3.6g
Valittu annoskoko156g146kcal8.4g11.9g6.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal4.2g6g3.5g0.9g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.6g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926