Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Viinietikka balsami16g5.7kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy rainbow33g294kcal0g0g32.6g0g
Silakkafilee 98g141kcal15.7g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g943kcal31.4g16g82.6g0g
Valittu annoskoko156g472kcal15.7g8g41.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g236kcal7.9g4g20.7g0g
Arvot/100g100g302kcal10.1g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794