Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala14g45kcal2.1g8.3g0.4g1.4g
Maitojuoma, profeel, valio47g9kcal1.6g0.8g0g0.7g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 14g6kcal1.4g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g59g38kcal6.5g2.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g330kcal26.8g30.8g11g4.2g
Valittu annoskoko156g165kcal13.4g15.4g5.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal6.7g7.7g2.8g1.1g
Arvot/100g100g106kcal8.6g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040