RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g31g98kcal0g0.9g11.6g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)10g33kcal1.1g6.5g0.3g1.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g45g151kcal6.2g28.9g1g2.7g
Raparperi 24g8.2kcal0.2g1.3g0g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Hermesetas-jauhe1.4g4kcal0g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g735kcal25.4g84.8g34g10.2g
Valittu annoskoko156g368kcal12.7g42.4g17g5.1g
Annoskoko puolitettuna78g184kcal6.4g21.2g8.5g2.6g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.1g10.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435