Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.5g26kcal1.1g0g2.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa35g45kcal6.3g0.5g1.9g0g
Valio fraiche 5%11g10kcal0.4g0.8g0.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)21g35kcal0.6g0.9g3.2g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)5.4g14kcal1.7g0g0.8g0g
Ketsuppi, Felix4g3.6kcal0g0.8g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)72g95kcal8.7g53.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g457kcal37.6g113g19g0g
Valittu annoskoko156g229kcal18.8g56.5g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal9.4g28.3g4.8g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821