Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho sunnuntai4.2g15kcal0.5g3g0.1g0.1g
Oltermanni 17%8.4g23kcal2.5g0g1.4g0g
Kevytmaito hyla (Valio)42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Purjosipuli 5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 52g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g17g56kcal1.3g11.9g0.4g0.8g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka17g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g287kcal13.2g39.6g7.4g3.8g
Valittu annoskoko156g143kcal6.6g19.8g3.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal3.3g9.9g1.9g1g
Arvot/100g100g92kcal4.2g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620