Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 93g105kcal19.7g0g2.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punaviini 14g10kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g276kcal41.2g8.2g6g2.2g
Valittu annoskoko156g138kcal20.6g4.1g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal10.3g2.1g1.5g0.6g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890