Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)27g93kcal3.4g18.5g0.5g0.9g
Tonnikala öljyssä 30g57kcal8.1g0g2.7g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g30g8.4kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g33g8.3kcal0.4g1.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g8.3g24kcal2.7g0.1g1.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g482kcal30.4g45g19.6g4.4g
Valittu annoskoko156g241kcal15.2g22.5g9.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g121kcal7.6g11.3g4.9g1.1g
Arvot/100g100g154kcal9.7g14.4g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139