Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 9g21kcal0.5g1.6g1.3g0.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 9g18kcal0.1g0.2g1.8g0.4g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Kauralese 9g33kcal1.7g4.2g0.7g1.6g
Vehnälese 3.7g8.4kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g663kcal18g103g16.8g12g
Valittu annoskoko156g332kcal9g51.5g8.4g6g
Annoskoko puolitettuna78g166kcal4.5g25.8g4.2g3g
Arvot/100g100g213kcal5.8g33g5.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369