Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)19g11kcal0.2g0.9g0.8g0g
Ruokakerma ingman 5%15g13kcal0.5g0.9g0.8g0g
Rainbow perunasipulisekoitus76g49kcal1.2g11.4g0.1g1.1g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit46g100kcal6.8g1.2g7.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g348kcal17.4g29g18.2g2.2g
Valittu annoskoko156g174kcal8.7g14.5g9.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal4.4g7.3g4.6g0.6g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167