Kaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja keitä suolatussa vedessä suht koht pehmeiksi.

Keitä riisit noin 2 dl:ssä lihalientä kunnes neste on imeytynyt.

Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada keitin vesi pois kaalista.

Sekoita riisit kaali ja jauheliha ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle siirappi ja soijakastike ja hiukan meiramia.

Sekoita vielä.

Lopuksi lihalientä niin paljon että peittyy.

Uuniin 170 asteeseen.

Hauduta noin 3 tuntia.

Vähempikin riittää, mutta parempaa pidemmällä ajalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Ukklip

Piiteka sanoi...

Nami nami :P

sunnuntai 20.03.2011 klo 21:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali90g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)1.8g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Riisi,risella, pitkäjyväinen7.2g25kcal0.6g5.5g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 14g46kcal3.9g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g228kcal12g26.4g8.2g4.8g
Valittu annoskoko156g114kcal6g13.2g4.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal3g6.6g2.1g1.2g
Arvot/100g100g73kcal3.8g8.5g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83591