Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.7g52.7g0.9g2.6g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 12g82kcal0.1g0g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.8g17kcal1.3g0g1.3g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g46g23kcal1.4g1.9g1.2g0g
Ruohosipuli, tuore2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g806kcal24.4g110.8g28g5.2g
Valittu annoskoko156g403kcal12.2g55.4g14g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g202kcal6.1g27.7g7g1.3g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238