Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä64g71kcal5g11.6g0.3g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.7kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Korppujauho 8g29kcal0.8g6g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki16g14kcal0.2g0.7g1.1g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g374kcal15g44.6g14g14g
Valittu annoskoko156g187kcal7.5g22.3g7g7g
Annoskoko puolitettuna78g94kcal3.8g11.2g3.5g3.5g
Arvot/100g100g120kcal4.8g14.3g4.5g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174