Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi76g84kcal17.4g0g1.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5g10kcal0.1g0.1g1g0.2g
Aurinkokuivattu tomaatti17g30kcal0.5g2g2.4g0g
Ruokakerma Valio 5%2.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g1.7g5.2kcal0.1g1g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus42g134kcal5g26.5g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g561kcal47g60.4g14.8g10.4g
Valittu annoskoko156g281kcal23.5g30.2g7.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna78g140kcal11.8g15.1g3.7g2.6g
Arvot/100g100g180kcal15g19.3g4.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208