Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g21kcal0.5g4.5g0g0.3g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)23g8kcal0.6g1.5g0g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.2g20kcal1.4g0g1.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen23g32kcal4.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g161kcal13.8g12g6.4g2g
Valittu annoskoko156g81kcal6.9g6g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal3.5g3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g52kcal4.4g3.8g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438