Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow27g27kcal6.3g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g53kcal3.6g0g4.2g0g
Ruokakerma Valio 5%15g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Sokeri1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g76g27kcal0.8g4.9g0.4g0g
Rypsiöljy 0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g271kcal22.4g16g12.8g0.6g
Valittu annoskoko156g136kcal11.2g8g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal5.6g4g3.2g0.2g
Arvot/100g100g87kcal7.2g5.1g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752