Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.4kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 20g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g36kcal2.2g5.6g0.2g2g
Valittu annoskoko156g18kcal1.1g2.8g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna78g9kcal0.6g1.4g0.1g0.5g
Arvot/100g100g12kcal0.7g1.8g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985