Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta68g101kcal13.5g0g5.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Ketsuppi, meira2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%23g14kcal0.3g0.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g246kcal28.2g4.4g13g0.4g
Valittu annoskoko156g123kcal14.1g2.2g6.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal7.1g1.1g3.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160