Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 65g16kcal1.2g1.4g0.2g1.5g
Purjosipuli 8.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g129kcal9.2g3.6g7.6g3.4g
Valittu annoskoko156g65kcal4.6g1.8g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal2.3g0.9g1.9g0.9g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901