Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaatti, tuore23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 23g25kcal1.9g3.2g0.1g1.6g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk16g6.2kcal0.3g1.2g0g0.8g
Fariinisokeri1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g57g17kcal0.6g2.3g0.2g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g190kcal6.6g21.6g7g6.8g
Valittu annoskoko156g95kcal3.3g10.8g3.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal1.7g5.4g1.8g1.7g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914