Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 59g45kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)20g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g160kcal3.6g29.2g2.2g5.2g
Valittu annoskoko156g80kcal1.8g14.6g1.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal0.9g7.3g0.6g1.3g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305