Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 19g20kcal0.7g3.4g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g38g23kcal1.4g2.8g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)9g33kcal0.5g7.1g0.3g0.5g
Korppujauho 4g15kcal0.4g3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha76g126kcal14.4g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g458kcal37g32.6g19.6g2.4g
Valittu annoskoko156g229kcal18.5g16.3g9.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g115kcal9.3g8.2g4.9g0.6g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676