Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.8g4.9kcal0.2g0.3g0.3g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g8g29kcal0.7g6.2g0.2g0.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g32g54kcal6.4g0g3.2g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)32g5.8kcal0.6g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g194kcal16g15.4g7.6g1.2g
Valittu annoskoko156g97kcal8g7.7g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal4g3.9g1.9g0.3g
Arvot/100g100g62kcal5.1g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732