Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 13g37kcal1.1g6.6g0.3g1.8g
Puolukka 17g6.5kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Canderel makeutusjauhe0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g94kcal2.4g17g0.8g4.4g
Valittu annoskoko156g47kcal1.2g8.5g0.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g24kcal0.6g4.3g0.2g1.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315