Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 51g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.1g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow62g52kcal2.8g9.3g0.3g3.1g
Herkkusieni säilyke 7.2g1.2kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g170kcal7.8g25.6g3g8.8g
Valittu annoskoko156g85kcal3.9g12.8g1.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal2g6.4g0.8g2.2g
Arvot/100g100g54kcal2.5g8.2g1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831