Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell55g60kcal12.6g0g1.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g4.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka18g13kcal0.7g2g0.1g0.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 73g71kcal2.2g14.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g290kcal31g33g3g2.6g
Valittu annoskoko156g145kcal15.5g16.5g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal7.8g8.3g0.8g0.7g
Arvot/100g100g93kcal9.9g10.6g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566