Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha105g174kcal19.9g0g10.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.4kcal0.4g0.6g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ketsuppi, Felix2.4g2.1kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike 2.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle26g34kcal1.7g5.2g0.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g461kcal46g13g25g2.6g
Valittu annoskoko156g231kcal23g6.5g12.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g115kcal11.5g3.3g6.3g0.7g
Arvot/100g100g148kcal14.7g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630