Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g68g17kcal0.7g3.3g0.1g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha34g57kcal6.5g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado33g6.7kcal0.4g1.2g0g0.5g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g13g37kcal4.2g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g239kcal23.8g10.2g11.4g4.6g
Valittu annoskoko156g120kcal11.9g5.1g5.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal6g2.6g2.9g1.2g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.3g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763