Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g44g167kcal2.4g14g11g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti 38g8.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 22g66kcal3.9g0.3g5.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots2.7g17kcal0.8g0.4g1.5g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 22g29kcal0.6g0.7g2.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Juusto, mozzarella 11g29kcal2g0g2.2g0g
Sipuli, tuore11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g660kcal21.2g34.4g47.8g3g
Valittu annoskoko157g330kcal10.6g17.2g23.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g165kcal5.3g8.6g12g0.8g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905