Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g61g104kcal12.3g0g6.1g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g48g80kcal3.9g15g0.5g1.5g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g444kcal37.6g33.2g17.8g3.2g
Valittu annoskoko157g222kcal18.8g16.6g8.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal9.4g8.3g4.5g0.8g
Arvot/100g100g142kcal12g10.6g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759