Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.5kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Mozzarella light9g15kcal1.9g0g0.8g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g31g22kcal0.6g1g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g178kcal13.6g7.2g9.2g5.8g
Valittu annoskoko157g89kcal6.8g3.6g4.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna79g45kcal3.4g1.8g2.3g1.5g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.3g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147