Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g7.8g25kcal0.7g5.3g0.1g0.5g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g7.8g28kcal0.6g6g0.2g0.3g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan12g41kcal1g8.9g0g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.4g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkoviini kuiva 27g19kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g261kcal5.4g43.2g3g2.6g
Valittu annoskoko157g130kcal2.7g21.6g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna79g65kcal1.4g10.8g0.8g0.7g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.8g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275