Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty94g131kcal4.8g26.2g0.6g3.2g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 28g85kcal6g0.2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g446kcal22.2g55.2g14.8g7.4g
Valittu annoskoko157g223kcal11.1g27.6g7.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna79g112kcal5.6g13.8g3.7g1.9g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311