Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka26g37kcal6g0g1.3g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 10g13kcal2.2g0g0.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.5kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss4.6g18kcal0.6g2.2g0.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.1g5.4kcal0.3g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g21g18kcal0.3g0.9g1.5g0.1g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g5.2g5.2kcal0.2g0.1g2.8g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g267kcal20.4g8.8g21.8g1.4g
Valittu annoskoko157g134kcal10.2g4.4g10.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna79g67kcal5.1g2.2g5.5g0.4g
Arvot/100g100g85kcal6.5g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653